Меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень в сервісі Укрзалізниці.З цього тижня Укрзалізниця розпочинає тестування якісного харчування на деяких найдовших рейсах.
Про це повідомляє пресслужба УЗ, передає 061.
Так, меню з гарячими стравами, який розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко, тепер буде на таких рейсах:
- №4/3 Запоріжжя — Ужгород;
- №351/352 Київ — Кишинів;
- №95/96 Київ — Рахів;
- №29/30 Київ — Ужгород
Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання.
Провідники зазначених поїздів із радістю запропонують:
- карпатські деруни;
- омлет із житомирських яєць;
- курку з подільською картоплею та овочами;
- кримськотатарський плов з яловичиною — абсолютний фаворит пасажирів.
Вартість страв: від 170 до 190 гривень.
Нагадаємо, раніше ми писали про те, що “УЗ” збільшує кількість місць у поїздах, які курсують із Запоріжжя до Закарпаття і Львова
Джерело: 061.ua